Златен Даб - Прилепска Пиварница АД. Високо квалитетно пиво со златно-жолта боја, со пријатна горчина и чист вкус, произведено од 11% пивска сладовина со содржина од 4,5 % волуменски алкохол. Најверојатно немате поддршка за HTML5 во вашиот сегашен browser. Тоа можете да го промените со надградба.